Casa » Microeconomía » Checklist privacy, privacybeleid in 30 checklists Libro EPUB, PDF

Checklist privacy, privacybeleid in 30 checklists Libro EPUB, PDF

Lee Descargue el eBook de Google Mac Checklist privacy, privacybeleid in 30 checklists con nosotros. Una gran noticia para quienes buscan el libro Checklist privacy, privacybeleid in 30 checklists por Prof. mr. J.M.A. Berkvens EPUB TORRENT - en un formato que sea conveniente para usted. Nuestro portal ofrece esta oportunidad. Sin registro y completamente gratis, puede descargar y disfrutar leyendo el libro desde cualquier dispositivo.

Checklist privacy, privacybeleid in 30 checklists por Prof. mr. J.M.A. Berkvens EPUB TORRENT -
  • Libro de calificación:
    4.0 de 5 (214 votos)
  • Título Original: Checklist privacy, privacybeleid in 30 checklists
  • Autor del libro: Prof. mr. J.M.A. Berkvens
  • ISBN: -
  • Idioma: ES
  • Páginas recuento:346
  • Realese fecha:1989-10-02
  • Descargar Formatos: PGD, EPUB, iBOOKS, FB2, DJVU, TXT, PDF, CHM
  • Tamaño de Archivo: 14.0 Mb
  • Descargar: 3214
Secured

Checklist privacy, privacybeleid in 30 checklists por Prof. mr. J.M.A. Berkvens Libro PDF, EPUB

Elke organisatie verwerkt persoonsgegevens. Denk aan ziektegegevens van medewerkers, het houden van cameratoezicht, het bijhouden van klantgegevens etc. Overheden hebben persoonsgegevens nodig om hun wettelijke taken uit te oefenen. Bijvoorbeeld voor het heffen van belasting of om toeslagen te kunnen uitkeren. In een digitale samenleving, neemt het aantal verwerkingen bove Elke organisatie verwerkt persoonsgegevens. Denk aan ziektegegevens van medewerkers, het houden van cameratoezicht, het bijhouden van klantgegevens etc. Overheden hebben persoonsgegevens nodig om hun wettelijke taken uit te oefenen. Bijvoorbeeld voor het heffen van belasting of om toeslagen te kunnen uitkeren. In een digitale samenleving, neemt het aantal verwerkingen bovendien enkel toe. Dat gaat hand in hand met een uitbreiding van de wettelijke regelgeving op het gebied van privacybescherming. Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese privacyverordening (AVG) in werking, die gevolgen heeft voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Er zullen dan bijvoorbeeld meer eisen worden gesteld aan het informeren van klanten en medewerkers, het beveiligen van gegevens en het 'in control' zijn. De toename aan wettelijke verplichtingen gaat gepaard met een forse uitbreiding van de boetemogelijkheden van de Autoriteit Persoonsgegevens. De zorg voor privacy is voor organisaties aldus geen vrijblijvende aangelegenheid. Inzicht in alle gegevensverwerkingen binnen en buiten de organisatie is essentieel. Organisaties zullen er in de praktijk niet aan ontkomen beleid op te stellen en vast te leggen. Een daarop afgestemde, deugdelijke privacy policy kan daarbij behulpzaam zijn. In dit boek bieden de auteurs aan de hand van 30 checklists op hoofdlijnen, handvatten voor het inrichten van zo'n privacy policy.